Studentenstudio’s zonder zorgen verhuren met Estero.

Investeren in studentenkamers is een veilige en stabiele investering. Je dient er dus voor te zorgen dat het goed verhuurd en beheerd wordt. Hiervoor kan je rekenen op een vakkundige begeleiding van onze bekwame partner Estero Privaat Vastgoedbeheer. Zij gaan aan de slag met een persoonlijke aanpak, afgestemd op je doelen en wensen.

Estero Privaat Vastgoedbeheer voorziet de nodig expertise en bewaakt de kwaliteit en het rendement van je investering.

Van financieel beheer tot technisch beheer

E

Financieel beheer

De maandelijkse huurgelden opvolgen, een aanmaning versturen, de huurprijs jaarlijks indexeren,…. Estero doet dit voor u!

E

Administratief beheer

Het opstellen van een up-to-date huurcontract, briefwisseling met je huurder, opvraging van onderhoudsattesten,…. Estero neemt alle administratie en communicatie op zich.

E

Technisch beheer

Een lek? Problemen met de verwarming? Estero volgt alle technische interventies nauw op, zowel herstelling als vernieuwing.

Hoe gaat Estero te werk?

E

STAP 1

Je studentenstudio vlot en zonder zorgen verhuren.
Een studentenstudio verhuren kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Estero neemt als ervaren speler alle administratieve en praktische zorgen (contract, waarborg, brandverzekering, plaatsbeschrijving,…) uit handen.

E

STAP 2

Opstart van het beheer.
Estero is de contactpersoon van je huurder(s) en neemt alles wat bij het beheer van je studentenstudio(s) komt kijken van jou over. Jij geniet zorgeloos van jouw investering.

E

STAP 3

Up-to-date blijven.
Maandelijks brengen we verslag uit van de acties, interventies en eventuele problemen. U ontvangt een duidelijk financieel overzicht met alle inkomsten en kosten. Uitzonderlijke kosten of investeringen worden steeds besproken.