Van historisch pakhuis naar luxe studentenhuisvesting.

Geen betere plek voor doorwinterd bouwheer BVD nv om een prachtig project neer te zetten dan het voormalige Vandenberghe pakhuis in hartje Brussel. Dit historische pand heeft een topligging én een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 2.000 m2! De ideale plek om een toekomstgericht project voor studentenhuisvesting in Brussel te realiseren.

Het vernieuwde pand telt maar liefst 46 studentenflats, praktische gemeenschappelijke voorzieningen én een XL handelsruimte in de kelderverdieping.

Waarom studentenhuisvesting?

Dat er gekozen werd om kwalitatief hoogwaardige en unieke studentenkoten te bouwen is zeker niet toevallig:

E

Bruno & Kristel van BVD hebben jarenlange ervaring in het (ver)bouwen van studentenvoorzieningen én als kotbaas. Vraag maar eens naar hun persoonlijke avonturen, tips en straffe verhalen. Je zal snel ontdekken dat ze perfect weten wat kotbazen en studenten anno 2021 van hun studentenhuisvesting verwachten!

E

Met meer dan 100.000 ingeschreven studenten in Brussel (en dat aantal stijgt al 8 jaar op rij) en een nijpend tekort aan studentenkoten, is de timing voor dit project ideaal. Als particuliere vastgoedinvesteerder hoef je niet te twijfelen dat je opbrengsteigendom snel en aan een interessante prijs verhuurd geraakt.

Respect voor traditie, blik op de toekomst

Het voormalige Vandenberghe gebouw deed decennialang dienst als pakhuis tot het in verval raakte. Daarvan getuigen nog steeds de beschermde gevel en de gewelfde plafonds in de kelder. Die historische elementen werden met de grootste zorg bewaard.

Achter de gevel schuilt hypermoderne studentenhuisvesting. De 46 studio’s voor studenten zijn uitgerust met eigentijdse faciliteiten zoals super snelle Wi-Fi, toegangscontrole, videofonie en een moderne praktische keuken waar een student hobbykok in spé spontaan van begint te watertanden.

Of kook je op je eigen kamer? Elke studio beschikt over een aparte kitchenette die voorzien is van een koelkast met vriesvak, combi-oven, inductie domino kookplaatjes, en een dampkap met koolstoffilter.

Veilig en duurzame materiaalkeuze

E

Thermische isolatie 

E

Extra akoestische isolatie voor een optimaal studieklimaat

E

C+ ventilatiesysteem

E

Overal brandwerende deuren, rookmelders en brandblussers

E

Toegangscontrole met videofonieaansluiting in elke studio

E

Realtime software van energieverbruik conform de nieuwe europese regelgeving

E

Supersnelle internet verbinding

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over dit bijzondere project, de prijzen of een vrijblijvende bezichtiging inplannen?

Studibru

En of je een studentenkot in het exclusieve nieuwbouw studentenvastgoedproject StudiBru wilt hebben in centrum Brussel! Dit  studentenhuis heeft alles wat je van je kot verwacht en meer. Veel meer! Plan een bezoek en laat je verrassen door 46 unieke en kwalitatief hoogwaardige studentenkamers met modern uitgeruste gemeenschappelijke voorzieningen.