Gluur binnen in je toekomstige studentenhuis

Benieuwd hoe bouwheer BVD NV het historische pand van een voormalige Vandenberghe pakhuis transformeren in een exclusief studentenhuis met 46 nieuwbouw studio’s?

Stiekem ook al nieuwsgierig hoe je toekomstige studentenkamer er vanbinnen uitziet?

Enkele sfeerbeelden

OPGELET

Met de grootste zorg werden de ontwerpfoto’s van de toekomstige units ter illustratie opgemaakt, zonder het geven van garanties. BVD nv behoudt het recht om af te wijken van kleuren en materiaalkeuze. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en beeldweergave van deze informatie.

Alle decoratieve elementen op de foto’s (zoals lamellen, zetel, tv, laptops, tapijt, schilderijen, planten, stoelen etc. ) zijn louter indicatief en ter illustratie, en niet inbegrepen in de verkoop.

Kijken mag!

Laat je inspireren door de sfeerbeelden op deze website, maar wacht daarna niet te lang om een vrijblijvend plaatsbezoek in te plannen. Want in het echt, ziet dit bijzondere studentenhuis er natuurlijk nog veel indrukwekkender uit! We twijfelen er bovendien niet aan dat alle 46 studentenflats in geen tijd een nieuwe eigenaar krijgen.

Pssst….De oplevering van alle 46 luxe studio’s voor studenten en de XL kelderverdieping is voorzien rond najaar 2021, maar je kan nu al een afspraak inplannen voor een bezoek ter plaatse.

Op verkenning in de buurt

E

Via het openbaar vervoer geraak je altijd thuis met treinstation Brussel-Noord op slechts 1 kilometer en metrostation IJzer om nauwelijks 50 meter.

E

Even socializen op de Grote Markt, het Sint-Katelijneplein of een pintje pakken in de uitgaansbuurt of de Dansaert wijk? Daar hoef je maar enkele honderden meters voor te stappen.

E

De meeste hogescholen en universiteiten hebben hun campus binnen een straal van 5 km op fiets- of wandelafstand van je thuisbasis.

E

Rond het studentenhuis heb je in de bruisende Alhambra wijk talloze lokale handelszaken, winkels, restaurants, café’s en voorzieningen op wandelafstand.

Liefde op het eerste zicht?

Die knappe studio’s zien er niet alleen fantastisch uit. Als opbrengsteigendom brengen ze ook een aardige kostenbesparing of huuropbrengst op!

Studibru

En of je een studentenkot in het exclusieve nieuwbouw studentenvastgoedproject StudiBru wilt hebben in centrum Brussel! Dit energiezuinige studentenhuis heeft alles wat je van je kot verwacht en meer. Veel meer! Plan een bezoek en laat je verrassen door 46 unieke en kwalitatief hoogwaardige studentenkamers met modern uitgeruste gemeenschappelijke voorzieningen.