Maken wij studeren in Brussel nog leuker voor je?

Nu al verliefd op je toekomstig studentenverblijf? Particulier vastgoedinvesteerder en overtuigd van het mooi rendement? Blijf dan vooral niet met je vragen zitten.

 

Stuur Bruno & Kristel een bericht via het contactformulier, een rechtstreekse e-mail naar bruno@studibru.be of laat van je horen via WhatsApp. Van zodra we terug thuis zijn van de werf beantwoorden we met plezier al je vragen.

Je kan nu al een vrijblijvend plaatsbezoek inplannen of een aankoopoptie laten noteren, want eerst = eerst en verkocht = verkocht.

Je kot adres

StudiBru Student Housing
Koopliedenstraat 48-50
1000 Brussel

Vraag het aan Bruno

Een betere locatie vind je niet!

Om te studeren in Brussel is StudiBru de perfecte uitvalsbasis. De Koopliedenstraat ligt immers pal in het stadscentrum, binnen de vijfhoek van Brussel en midden in de bruisende Alhambra wijk.

Van eerder waar in België geraak je met het openbaar vervoer in een mum van tijd thuis. Metrostation IJzer stopt aan je voordeur en het Brussel-Noord treinstation is ook maar 1 kilometer ver.

Afspreken met vrienden op de Grote Markt, het Sint-Katelijneplein, de Dansaertstraat of even naar de winkel? Ook dat doe je gemakkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. En de campus van je hogeschool of universiteit ligt ook vlakbij.

Een droomplek qua bereikbaarheid, toch?

Studibru

En of je een studentenkot in het exclusieve nieuwbouw studentenvastgoedproject StudiBru wilt hebben in centrum Brussel! Dit energiezuinige studentenhuis heeft alles wat je van je kot verwacht en meer. Veel meer! Plan een bezoek en laat je verrassen door 46 unieke en kwalitatief hoogwaardige studentenkamers met modern uitgeruste gemeenschappelijke voorzieningen.