Ondergronds atelier of magazijn te koop

Stel, je bent ondernemer en je hebt ruimte nodig. Veel ruimte. Al eens aan een historische kelderverdieping gedacht? Bij nieuwbouw vastgoedproject StudiBru in hartje Brussel staat precies zo’n kelderverdieping als atelier of magazijn te koop.

En het is geen kleintje! Met maar liefst 450 m2 vloeroppervlakte heb je hier ruimte zat om je ondernemersdromen waar te maken. Meer nog, die kelder is instapklaar en heeft alle praktische faciliteiten en aantrekkelijke troeven zodat je meteen kan starten. Ben jij of ken jij de ondernemer die deze plek doet bruisen?

Faciliteiten

E

450 m² vloeroppervlakte

E

Historische gewelfde plafonds

E

Aparte ingang met 50 m² hal

E

Directe toegang via gelijkvloers

E

Eigen sanitair en garageruimte

E

Slijtvaste gepolierde betonvloer

Een toplocatie in hartje Brussel

Location is everything en dat geldt zeker voor deze hotspot in centrum Brussel. Dit atelier of magazijn te koop ligt pal in de bruisende Alhambra wijk binnen de Brusselse vijfhoek.

E

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, want metrostation IJzer pal voor de deur en treinstation Brussel-Noord op slechts 1 kilometer

E

Centrum Brussel mag je heel letterlijk nemen, want je werkplaats of opslagruimte ligt op slechts 1,5 km van de Grote Markt en vlakbij het Sint-Katelijneplein en de Dansaertstraat

E

De Koopliedenstraat loopt parallel aan de R20 of kleine ring. Je werkt dus vlakbij alle grote verbindingswegen, maar toch in een relatief rustige straat.

Over het project en het gebouw

StudiBru is een exclusief vernieuwbouwproject van de ervaren bouwheer BVD nv. De historische gevel van het voormalige pakhuis straalt terug als weleer. Daarachter schuilt een uniek woonproject. In het gebouw boven de kelder cohousen immers leergierige kotstudenten in maar liefst 46 aparte studio’s. Je zaak krijgt dus een heleboel jonge en enthousiaste buren.

Aan alles werd gedacht. Tijdens de renovatie werden kosten noch moeite gespaard om maximaal comfort, luxe, veiligheid en energiebesparing te realiseren. Het gebouw kreeg onder meer optimale akoestische en thermische isolatie, een C+ ventilatiesysteem, moderne toegangscontrole, oerdegelijke materialen die wel tegen een stootje kunnen, enz…

Ook leuk om weten

E

Atelier of magazijn te koop rechtstreeks van bouwheer BVD NV, zonder tussenpersonen.

E

Bij voorkeur verkoop aan ondernemer met duidelijke visie over duurzaam ondernemen.

E

De prijs voor dit atelier of magazijn in Brussel is bespreekbaar. Doe gerust een voorstel!

E

Dit pand heette vroeger Vandenberghe en werd jarenlang gebruikt als loods / pakhuis.

Atelier of magazijn te koop voor...?

Deze kelderverdieping staat als magazijn of atelier te koop voor ondernemers met een handelsvennootschap. Omdat niet alle handelsactiviteiten hier toegestaan (bv. horeca) of wenselijk zijn (bv. bureaus door beperkt daglicht), zijn we erg benieuwd welke ondernemer wél een originele bestemming in gedachten heeft. Wordt het een fietsenatelier, een distributiecentrum voor fietskoeriers of een uitvalsbasis voor een ander duurzaam of ecologisch verantwoord project?

Kijkje nemen?

Heb jij wilde ondernemersplannen en ben je benieuwd naar die bijzondere StudiBru kelderverdieping? Vertel Kristel en Bruno van BVD meer over je project en maak een afspraak om eens vrijblijvend te komen rondkijken.

Studibru

En of je een studentenkot in het exclusieve nieuwbouw studentenvastgoedproject StudiBru wilt hebben in centrum Brussel! Dit energiezuinige studentenhuis heeft alles wat je van je kot verwacht en meer. Veel meer! Plan een bezoek en laat je verrassen door 46 unieke en kwalitatief hoogwaardige studentenkamers met modern uitgeruste gemeenschappelijke voorzieningen.